Evenementenkalender

Feb 2017 Terug naar huidige maand Apr 2017
Datum Evenementen in 2017 Maart Info
2017-03-05 Workshop Schapen Verlossen - De Schapenhoeve (onder voorbehoud bij voldoende deelname)

Op zondag 5 maart 2017 verzorgt De Schapenhoeve weer een leuke en vooral leerzame workshop schapen verlossen. (van 10.00 tot ca. 17.00) Deze keer zal Vincent Perney (bijna afgestudeerd dierenarts) ons begeleiden. De workshop kost 85 euro voor niet leden van de VSS en 80 euro voor leden. Klik bij bestellen de juiste optie aan. 

 

Het is een ééndaagse workshop waarbij 's ochtends theorie behandelt wordt, gevolgd door een praktijkgedeelte in de middag. Er wordt gebruik gemaakt van een 'kunstschaap' (geboortekist). Deze kist bootst de baarmoeder van een schaap na zodat men met de hand op de tast kan voelen hoe de lammeren liggen. 


Het minimum aantal deelnemers bedraagt 15 en maximaal 20. De theorie wordt gegeven door Hans en Greet Abbink, het praktijk gedeelte wordt mede verzorgd door Vincent Perney.

De workshop is inclusief lunch, koffie, thee, fris en koek. Deelnemers krijgen een Cd-rom met de theorieles mee naar huis en tevens een boekje en een DVD van de GD. (Gezondheidsdienst voor Dieren)

Deze workshop is onder voorbehoud en gaat alleen door bij voldoende deelname. Meer informatie klik hier >>De Schapenhoeve - Hans en Greet Abbink
Lijst van alle evenementen
  • 2017-03-05   Workshop Schapen Verlossen - De Schapenhoeve (onder voorbehoud bij voldoende deelname)
  • 2017-06-23   Farm & Countryfair - Aalten
  • 2017-07-09   Showkeuring Jacobschaap te Odiliapeel

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

* :
* :
:
:
:
* :
* :
* :
* :
* :
:
Verificatie:
Voer de tekst in a.u.b.