Deelname aan evenementen

Een paar keer per jaar staat de VSS op evenementen waarbij vele schapenliefhebbers samenkomen. Tijdens deze dagen heeft de VSS een eigen stand waar meer informatie te verkrijgen is over de vereniging en waar schapengerelateerde producten te koop zijn. Deze producten zullen binnenkort ook via de webshop aangeboden worden. Het hoofddoel van de VSS-stand op evenementen is het geven van informatie over de diverse schapenrassen aangesloten bij de VSS. De winkel-stand is een extraatje voor de kas van de vereniging.
 
Handig om vooraf te weten:
 
Q-koorts
Voor een evenement (fokdag, keuring of anders) betekent dit dat dieren ouder dan 3 maanden gevaccineerd moeten zijn uiterlijk 3 weken voor het evenement.
Als het dier in de 12 maanden voor het evenement is gevaccineerd volstaat dit volgens de regelwetgeving om op het evenement te mogen worden aangevoerd. Als de dieren gevaccineerd worden binnen een jaar na de vorige vaccinatie, volstaat een herhalingsvaccinatie. 
 
Vervoersdocument per e-mail
Voor het automatisch aanmaken van een vervoersdocument en versturen per e-mail gaat u naar: www.schapenkeuring.nl/meer informatie>>.
 
Meer informatie over evenementen? Stuur dan een email naar:

vssevenementen@vssschapen.nl
 
Tijdens de evenementen zijn er altijd diverse schapenrassen, aangesloten bij de VSS, 'live' te bewonderen. U kunt dan tevens een gesprek aangaan met de fokkers van het specifieke ras. Dus heeft u interesse in een speciaal schapenras of wilt u meer informatie over de VSS, bezoek dan eens tijdens een evenement de VSS-stand! Niet alleen informatief maar ook heel gezellig.
 
Evenementen:
Dag van het Schaap - Ermelo
Farm & Country Fair – Aalten
 
 
Terug naar de kalender of direct aanmelden voor evenement>>