Vraag en Aanbod

De VSS biedt u als lid een 'vraag en aanbod' platform aan. Dit platform is bedoeld om uw stamboekdieren en/of goede kwaliteit vachten te koop aan te bieden. 

 

Werkwijze plaatsen advertentie:

  1. Klik op onderstaande rode tekst  'voeg een bericht toe'
  2. Zet uw WOLSOORT/DIERSOORT bovenaan de advertentie (gebruik hiervoor caps lock), dit versnelt het zoekproces bij eventuele kopers. 
  3. Houdt uw berichten kort en zorg dat uw contactgegevens duidelijk in de advertentie vermeld staan.
  4. Vermeldt uw stamboeknummers bij het plaatsen van een advertentie van uw dieren, zodat de koper weet wat hij/zij koopt.

Voorwaarden:

  • Het bestuur behoudt het recht voor om berichten te verwijderen indien ze niet aan de regels voldoen (denk aan grof taalgebruik / te commerciële berichten / enz.).
  • Als u de vachten / wol verkocht heeft geef dit dan door aan   vraagenaanbod@vssschapen.nl, dan zorgen wij dat uw advertentie verwijderd wordt. De advertentie blijft ongeveer 3 maanden staan, u kunt wanneer u wilt een nieuw bericht plaatsen.
  • De VSS is niet aansprakelijk voor problemen tussen koper en verkoper van welke aard dan ook. De VSS is slechts aanvbieder van dit verkoop platform.

 

Voor de koper:

  • Zorg ervoor dat u altijd goed geinformeerd bent over de kwaliteit van de aangeboden dieren, wol en vachten. Maak duidelijke afspraken met koper/verkoper.
  • let op: Isd de aanbieder wel lid van de VSS en verkoopt hij/zij wel stamboeksdieren? Controleer altijd de afstamming en status van de dieren. U kunt bij het bestuur of de rassenvertegenwoordiger informatie opvragen over de leden van de VSS en de verkoop van hun dieren. Check ook de officiele stamboekletters.