Wol - vraag en aanbod

Hier kunt u, als lid van de VSS, goede kwaliteit wol en vachten te koop aanbieden. Klik op onderstaande rode tekst  'voeg een bericht toe'. Zet uw WOLSOORT bovenaan de advertentie (gebruik hiervoor caps lock), dit versnelt het zoekproces bij eventuele kopers. Houdt uw berichten kort en zorg dat uw contactgegevens duidelijk in de advertentie vermeld staan.

 

Het bestuur behoudt het recht voor om berichten te verwijderen indien ze niet aan de regels voldoen (denk aan grof taalgebruik / te commerciële berichten / enz.). Als u de vachten / wol verkocht heeft geef dit dan door aan  vraagenaanbod@vssschapen.nl, dan zorgen wij dat uw advertentie verwijderd wordt. De advertentie blijft ongeveer 3 maanden staan, u kunt wanneer u wilt een nieuw bericht plaatsen.

 

LET OP: DE VSS IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR PROBLEMEN TUSSEN KOPER EN VERKOPER VAN WELKE AARD DAN OOK. DE VSS IS SLECHTS AANBIEDER VAN DIT WOLVERKOOP PLATFORM. 

 

Zorg ervoor dat u altijd goed geinformeerd bent over de kwaliteit van de wol en de vachten. Maak duidelijke afspraken met koper/verkoper.

 

 

Voeg een bericht toe

lenting oude lentingoude@outlook.com 16-11-2017 19:51
Goedendag,
ik ben op zoek naar mooie volle grijze vachten van het heidschnucke schaap ,
de lokken dienen dik te zijn en zo een 20 a 30 cm lang.
heeft u iets dan hoor ik graag van u.
bij voorbaat dank .
met vriendelijke groet lenting
Renee erkaabrikoos@hotmail.com 16-11-2017 14:28
Ik ben op zoek naar IJslandse schapenvachten. Ook interesse in andere bijzondere, langharige en/of krullende vachten om te vilten of te spinnen.
Mieke Romme mieke_romme@hotmail.com www.dierenacademie.nl 03-11-2017 15:28
3 schapenvachten van de Wallischer Schwarznase te koop, geschikt om te vilten.

TEAB over te nemen.
Of gratis over te nemen voor 1 exemplaar vervilt retour.

Gr. Mieke Romme
Schaijk (noord brabant)
<< Vorige pagina
16-18 van de 18