Wol - vraag en aanbod

Hier kunt u, als lid van de VSS, goede kwaliteit wol en vachten te koop aanbieden. Klik op onderstaande rode tekst  'voeg een bericht toe'. Zet uw WOLSOORT bovenaan de advertentie (gebruik hiervoor caps lock), dit versnelt het zoekproces bij eventuele kopers. Houdt uw berichten kort en zorg dat uw contactgegevens duidelijk in de advertentie vermeld staan.

 

Het bestuur behoudt het recht voor om berichten te verwijderen indien ze niet aan de regels voldoen (denk aan grof taalgebruik / te commerciële berichten / enz.). Als u de vachten / wol verkocht heeft geef dit dan door aan  vraagenaanbod@vssschapen.nl, dan zorgen wij dat uw advertentie verwijderd wordt. De advertentie blijft ongeveer 3 maanden staan, u kunt wanneer u wilt een nieuw bericht plaatsen.

 

LET OP: DE VSS IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR PROBLEMEN TUSSEN KOPER EN VERKOPER VAN WELKE AARD DAN OOK. DE VSS IS SLECHTS AANBIEDER VAN DIT WOLVERKOOP PLATFORM. 

 

Zorg ervoor dat u altijd goed geinformeerd bent over de kwaliteit van de wol en de vachten. Maak duidelijke afspraken met koper/verkoper.

 

 

Voeg een bericht toe

Dorus dorus2010@hotmail.nl 14-05-2018 09:53
Diverse viltvachten te koop waaronder Wensleydale en Gotland. Bij interesse graag mailen Dorus2010@hotmail.nl
Gerard vanschoten@live.nl 14-05-2018 06:42
We hebben weer diverse Racka vachten. Dit jaar vroeg geschoren en ze zijn dus nu al beschikbaar. Zowel witte als zwarte/bruine vachten.
Op te halen in Voorst. Let op! Voorst Oude Ijsselstreek (gemeente Gendringen). Postcode 7083AN
m lenting dolledotty@gmail.com 08-05-2018 10:08
goedendag,

Ik ben op zoek naar mooie gekleurde vachten van diverse rassen oa: heideschaap , Gotland , heidschnucke in de omgeving groningen Drenthe.
ik zoek geen witte vachten.
ik hoor graag van u .

mvg m lenting
schapen boerderij Nauerna cees1606@hotmail.com 05-05-2018 10:00
Wij gaan 18 verschillende rassen weer scheren waaronder racka wensleydale gotland pels,devon cornwool enz 12 mei om 9 uur ,u kan daar bij aanwezig zijn, om de verschillende vachten te kopen, wilt u daarbij aan wezig bij zijn mail of bel 0633138733
<< Vorige pagina
16-19 van de 19